Pravila privatnosti

Ova pravila o privatnosti određuju i reguliraju kako Antoš-trgovina koristi te štiti sve informacije koje dajete Antoš-trgovini kada koristite ovu web stranicu. Antoš-trgovina Web Shop garantira zaštitu Vaše privatnosti. Podaci koje navedete prilikom korištenja ove stranice koristit će se samo u skladu s ovom Izjavom o privatnosti.

Na ovim web stranicama mogu se prikupljati sljedeći podaci:

• ime i prezime

• datum rođenja

• kontakt informacije, uključujući e-mail adresu i broj telefona, odnosno mobitela

• OIB (samo u slučaju zahtjeva kupca za R1 računom)

Prikupljene podatke ne dijelimo, osim kada je to nužno kako bi izvršili traženu uslugu prema vama. Možda ćemo Vas kontaktirati u vezi s Vašom narudžbom e-mailom, telefonom ili poštom. Također primjerice, s dostavnom službom dijelimo vaše naznačeno ime, adresu dostave i broj telefona, kako bismo mogli isporučiti vašu narudžbu.

Osim ovih podataka automatski se prikupljaju podaci s vašeg računala, što može uključivati IP adresu, datum i vrijeme pristupa na domenu antos-trgovina.hr, informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu vašeg računala te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama. Prikupljanje tih podataka se obavlja Google Analytics-om, servisom za mjerenje posjećenosti. Ako želite onemogućiti prikupljanje tih podataka od strane ovog servisa, zabranite to pomoću alata na sljedećem linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pravna osnova

Korisnik unosom svojih osobnih podataka te zaključenjem narudžbe sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda po izboru korisnika na Antoš-trgovina Web Shopu, a koji je sadržan u Uvjetima korištenja te je stoga obrada tih osobnih podataka zakonita jer se poduzimaju radnje na zahtjev korisnika radi realizacije kupnje proizvoda po narudžbi korisnika.

Sigurnost

Vodimo računa o tome da su Vaši podaci sigurni. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje Vaših podataka, osigurali smo odgovarajuću zaštitu.

Preporučamo kupcima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun na Antoš-trgovina Web Shop. Preporučamo prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirati velika i mala slova te brojeve, te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice. Međutim, nakon što ste koristili ove linkove da napustite našu stranicu, trebali biste imati na umu da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tim drugim web stranicama. Dakle, ne možemo biti odgovorni za zaštitu Vaše privatnosti na tim drugim web stranicama te informacije koje ste dali prilikom posjete tim web stranicama nisu regulirane ovom Izjavom o privatnosti. Trebali biste biti oprezni i pogledati Izjave o zaštiti privatnosti koje se primjenjuju na tim web stranicama.

Brisanje korisničkog računa

Ukoliko ste već registrirani korisnik Antoš-trgovina Web Shopa, u svakom trenutku možete zatražiti brisanje vašeg računa i to pismenim putem na Antoš-trgovina Web Shop, Zagrebačka 145B, 10370 Dugo Selo ili putem e-maila na info@antos-trgovina.hr.