Dostava i plaćanje

DOSTAVA

Antoš-trgovina d.o.o. nudi uslugu dostave robe na području Republike Hrvatske, uključujući i otoke, te u zemlje EU.

Cijena dostave je fiksno 45,00 HRK za plaćanje gotovinom dostavljaču kod preuzimanja paketa kao i za plaćanje općom uplatnicom, virmanom, internetskim bankarstvom i sl. na području Republike Hrvatske, uključujući i određene otoke, za pošiljke koje sadrže jedan paket mase do 3 kg. Za pošiljke koje sadrže paket većih dimenzija, više paketa ili dodatne usluge (na primjer uslugu razmjene paketa), cijena dostave će biti uvećana prema cjeniku dostavne službe. Kupac će u tom slučaju nakon narudžbe biti obaviješten za točan iznos troška dostave. Isti uvjeti dostave vrijede i za sljedeće otoke: Krk, Cres, Lošinj, Rab, Murter, Korčula, Pelješac, Vir, Pag, Hvar, Brač, Vis, Pašman i Ugljan. Na ostale otoke dostava se vrši putem Hrvatske Pošte, a kupac snosi cijenu dostave prema njihovom cjeniku.

Cijena dostave u zemlje EU ovisi o masi i volumenu paketa te zoni dostave i naplaćuje se prema cjeniku dostavne službe. Nakon zaprimanja takve narudžbe, odredit ćemo cijenu dostave, te Vam poslati ponudu za naručene artikle s uključenom dostavom putem e-maila.

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između sljedećih opcija dostave, odnosno isporuke robe:

1. Dostava GLS dostavnom službom (za Republiku Hrvatsku)

2. Preuzimanje robe osobno u Antoš-trgovini d.o.o. na adresi Zagrebačka 145B, 10370 Dugo Selo

3. Dostava GLS ili DPD dostavnom službom (za EU)

4. Dostava Hrvatskom Poštom na manje otoke.

U slučaju da paket ne preuzmete na vrijeme, odnosno ne osigurate uvjete za njegovo preuzimanje, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u Antoš-trgovinu i ponovno slanje robe.

Uvjeti dostave za plaćanje općom uplatnicom, virmanom i internetskim bankarstvom

Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun Antoš-trgovina d.o.o. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatske pošte, minimalno dva radna dana nakon uplate. Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove.

Ukoliko želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas da pravilno popunite virman ili opću uplatnicu. Ako naručena roba nije odmah raspoloživa, Antoš-trgovina d.o.o. ponudit će kupcu rok u kojem mu može isporučiti robu. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara Antoš-trgovina d.o.o. će izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Za povrate sredstava obavezno moramo imati Vaše podatke:

1. Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta

2. Broj tekućeg ili žiro računa (IBAN)

3. Adresu osobe vlasnika računa: ulica i kućni broj, grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi sa osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća / obrta

4. JMBG / OIB građana / fizičke osobe vlasnika računa ili matični broj / OIB poduzeća / obrta

PLAĆANJE

Mogućnosti plaćanja web narudžbi:

1. Gotovinom (plaćanje dostavljaču novčanicama i kovanicama kod isporuke paketa),

2. Općom uplatnicom, virmanom, internetskim bankarstvom (plaćanje na naš žiro-račun prema podacima iz potvrde narudžbe).

Mogućnosti plaćanja na prodajnom mjestu (Antoš-trgovina d.o.o. Zagrebačka 145B, 10370 Dugo Selo):

1. gotovina (u novčanicama i kovanicama)

2. kartice sljedećih banaka za obročno plaćanje:

Maestro Zagrebačke banke
(mogućnost plaćanja od 2- 12 rata)

Maestro Erste
(mogućnost plaćanja od 2- 12 rata)

Visa OTP banke
(mogućnost plaćanja od 2- 12 rata)

MasterCard Zagrebačke Banke
(mogućnost plaćanja od 2- 12 rata)

Diners Erste
(mogućnost plaćanja od 2- 12 rata)

Visa PBZ banke
(mogućnost plaćanja od 2- 6 rata)

Maestro PBZ banke
(mogućnost plaćanja od 2- 12 rata)

3. Osim navedenih, također primamo sve ostale kreditne i debitne kartice, ali bez mogućnosti obročne otplate. American Express kartice ne primamo.